Откриха обновената спортна зала “Миньор” в Раднево

STZAGORA.NET

*
Зам.-министърът на физическото възпитание и спорта Иван Ценов и кметът на община Раднево Юлиан Илчев откриха реновираната спортна зала „Миньор”. Събитието уважиха още областният управител Недялко Недялков, председателят на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков и председателят на Общински съвет Раднево Димитър Желев.

Над 180 000 лева са изразходваните средства за модернизирането на спортната зала в миньорския град, като 100 000 от тях са средства по програма на Министерството на физическото възпитание и спорта, останалите са осигурени от общинския бюджет. Според кмета на Раднево Юлиан Илчев гражданите на община Раднево вече разполагат с модерна многофункционална спортна зала, със съвременни условия за осъществяване на редица спортове като баскетбол, волейбол, борба, художествена гимнастика и други.

«Надявам се да успеем да реновираме и спортната зала по борба в нашия град», заяви кметът на Раднево.

Зам.-министър Иван Ценов поздрави радневци и пожела новата зала никога да не остава без трениращи деца. На откриването на обновеното спортно съоръжение присъстваха много граждани, ученици и спортни деятели.
*

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн