Разкриха 678 литра краден бензин и дизел в мазе на старозагорска къща, групата от 4-ма крадци хваната в крачка при поредното източване

STZAGORA.NET
В резултат на полицейските действия на служители от Второ районно управление «Полиция» – Стара Загора около 00.18 ч. на 30 октомври в района на бензиностанция «Темпо», разположена на кръстовището на старозагорските улици «Мусала», «Витоша» и «Армейска», са задържани в момент на кражба на гориво лицата П.И. – 18-годишен, Н.Д. – 25-годишен, П.Ю. – 22-годишен и Д.Г. – 26-годишен, всички от Стара Загора.

Установено е, че откраднатият от тях бензин (общо 77 литра) е източен от цистерна, паркирана на бензиностанцията, като е налят в седем 11-литрови пластмасови бутилки от минерална вода. Младежите са задържани за срок до 24 часа във Второ районно управление «Полиция» – Стара Загора.

При претърсване в дома на 25-годишния Н.Д., разположен на ул. «Младост» № 14, в мазето са открити 8 пластмасови туби, пълни с по 20 литра бензин, 8 пластмасови шишета от минерална вода по 10 литра, пълни с бензин, 2 пластмасови туби по 30 литра, пълни с бензин, 3 пластмасови туби по 30 литра, пълни с дизелово гориво, пластмасова туба от 50 литра, пълна с дизелово гориво, 11 пластмасови шишета от минерална вода по 11 литра, пълни с дизелово гориво и 4 пластмасови шишета от минерална вода по 10 литра, пълни с дизелово гориво (общо 678 литра – бел. ред.). По случая е образувано бързо полицейско производство.
*vvv

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн