ПФК “Берое” събира реликвите си в Музей на славата

STZAGORA.NET

Теньо Минчев, капитанът на „Берое” през 1986 година, връчи шампионската купа на изпълнителния директор на ПФК ”Берое” Боян Боев.

*
Ръководството на ПФК “Берое” има идея за създаване на Музей на славата на клуба. Целта е всички привърженици и фенове да се радват на купите и спечелените завоевания на любимия отбор през годините. По този повод днес капитанът на отбора на “Берое” през шампионската 1986 година Теньо Минчев връчи на изпълнителния директор на клуба Боян Боев шампионската купа, спечелена през същата година, съобщи официалният сайт на клуба beroe1916.com. Футболистът и голмайстор на зелено-белите Васил Драголов подари фланелката си от шампионската година.

Бившият президент на “Берое” Боян Станков предостави 5 купи – Шампионската купа от 1986, Балканските купи от 1967-68 г. и 1981-82 г., Купа на отбор за века през 1999 г. и Международна купа от Испания. Всички тези отличия ще бъдат подредени в бъдещия Музей на славата, за да могат да бъдат видяни от всички привърженици на “Берое”.


“Призоваваме всички старозагорци и фенове на “Берое” да потърсят в архивите си неща, свързани със славното минало на отбора, за да създадем добра база на бъдещия Музей на славата”, апелира членът на Съвета на директорите на ПФК “Берое” Наско Шилигарски.
*vvv

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн