Община Стара Загора напомня: Утре е крайният срок за плащане на втората вноска на данъка за МПС, недвижимите имоти и таксата за битови отпадъци

STZAGORA.NET
На 30.10.2012 г. изтича крайният срок за плащане на втора вноска на данъка върху превозните средства, данъка върху недвижимите имоти и таксата за битови отпадъци, съобщават от отдел “Местни данъци и такси” на Община Стара Загора. На 31.10.2012г. изтича и срокът за плащане на четвърта вноска на патентния данък.

За удобство на гражданите бюрата за местни данъци и такси на бул. “М. М. Кусев” № 35 и бул. “М. М. Кусев” № 5 ще работят непрекъснато с удължено работно време до 18.30ч.

Парични салони на отдел “Местни данъци и такси” има и на ул.”Подп. Калитин” № 28 и ул.”Александър Батенберг” № 19.

Освен на касите на отдел “Местни данъци и такси”, местните данъци и таксата за битови отпадъци могат да бъдат заплатени с пощенски запис или по банков път. Банковата сметка и кодовете за вид плащане са обявени на сайта на Община Стара Загора.
*

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн