Стани репортер и спечели билет: Две коли се сблъскаха до “Чайка”

STZAGORA.NET

*

Новичка “Мазда 6″ връхлетя върху стар “Форд Орион” на кръстовището на бул.”Цар Симеон Велики” и ул.”Подп.Калитин” днес по обед в Стара Загора. Снимката изпрати на пощата на stzagora.net Васил Чолаков, станал свидетел на инцидента. Според нашия читател до сблъсъка се е стигнало заради претовареното движение по това време в тази част на града, както и поради високата скорост, с която някои водачи слизат от надлеза до “Наталия” към пешеходните пътеки и спирката срещу “Чайка”. На това място все повече се чувства нуждата от “легнал полицай”, още повече че на метри от това кръстовище е Първо основно училище. Храсти по разделителната ограда между двете платна пък отнемат видимостта в посока към надлеза на изчакващите между платната водачи.

Ако и вие сте станали свидетели на инцидент, произшествие или на каквото и да е друго, което е привлякло вниманието ви, заснели сте го с телефон или фотоапарат, и искате да го споделите със старозагорци, изпратете ни го за публикуване на нашия E-mail адрес: awers@abv.bg - като посочите и телефон, за да се свържем с вас, ако се налага да ни разкажете подробности за заснетото, които ще допълнят снимката ви.

Авторите на следващите 5 снимки, които привлекат интереса на нашите редактори и бъдат публикувани в рубриката ни “Стани репортер”, ще спечелят по един билет за филм по избор в старозагорските кина “Синема сити” (в Мол “Галерия”) или “Арена” (в Парк-мол Стара Загора).

И не забравяйте, че и положителните новини са интересни!
*

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн