Кметът на Стара Загора ще открие паметна плоча на Пламен Петков, който беше награден посмъртно с орден за храброст

STZAGORA.NET

Живко Тодоров

На 17 септември в 9.00 ч. кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще участва в откриването на учебната година в Природо-математическата гимназия „Гео Милев“ в Стара Загора.

Пламен Петков

В 9,30 ч. той ще открие паметна плоча на 32-годишния Пламен Петков, който загина на 26 май т.г. в Англия при спасяването на малко момиченце. Бившият възпитаник на Професионалната гимназия по електроника „Джон Атанасов“ в Стара Загора беше награден посмъртно от българското правителство с орден за храброст. Плочата с размери 35/50 см е поставена вдясно от официалния вход на училището.

Зам.-кметът Иванка Сотирова ще открие учебната година в 4-то ОУ „К. Христов“, което е пребазирано в сградата на бившето 10-то Основно училище.

Кметът на Стара Загора изпрати поздравителни адреси до директорите на всички училища в града по повод първия учебен ден от новата учебна 2012/2013 година.
*бутон за сайт


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн