Старозагорски младежи преминаха обучение за писане и управление на проекти

STZAGORA.NET

Осемнадесет младежи от Стара Загора преминаха успешно обучението си по „Разработка и управление на проекти в младежката сфера“, организирано от Младежкия информационно-консултантски център “Различният поглед”. Събитието се проведе в залата на кино “Различният Комсомол” (www.kino.razlichniatpogled) на ул. Пазарска 13.

След въвеждащата лекция на Мирчо Христов и паурпойнт-презентацията младежите бяха разделени по групи и представиха знанията си относно европейската програма „Младежта в действие“ навън, в пространството от северната страна на киното.

Подпрограмата “Европейска доброволческа служба” на „Младежта в действие“ беше представена с участието на английския доброволец на Сдружение „Различният поглед“ Чарли Уинтън. Той разказа какво е за него доброволчеството му в България и какви са очакванията и впечатленията му към момента от проекта „Заедно в изкуството“, който той изпълнява в организацията.

Участието на Чарли предизвика въпросите на младежите и той заяви своята готовност да ги консултира допълнително по време на уъркшопа по цирково изкуство, провеждан от него и колегата му Саймън Пиърс в същото алтернативно пространство зад киното всеки понеделник.

В края на обучението бяха прожектирани късометражни филми от успешно реализирани проекти и инициативи на различни младежки организации в България. Снимков материал от обучението можете да видите на сайта на МИКЦ “Различният поглед” – www.mikc..razlichniatpogled.org
*

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн