Старозагорската Фейсбук-група за кучетата превежда американска и руска наредба за домашните любимци в търсене на градивни идеи

STZAGORA.NET
Неформалният лидер на старозагорската Фейсбук-група “Къде да разхождаме кучетата си в Стара Загора” Сотир Евтимов (на снимката) предложи днес на вниманието на участниците в нея подборка от българските закони, касаещи наредбата, регулираща въпроса в Стара Загора. “Постигането на консенус не е налагане на мнозинството над малцинството. Свързано е с разумен компромис от страна на всички, до който се стига с разбиране и доводи, не с противопоставяне” – пише в групата старозагорският Сизър Милан по адрес на оживените онлайн дискусии по темата през последните дни.

До два-три дни Сотир Евтимов ще качи във форума на групата обобщените предложения за промяна в наредбата. Едновременно с това той е организирал да се преведе на български подобна наредба за домашните любимци от град Флагстаф, САЩ, от която се очакват рационални идеи, а и база за сравнение, по думите му. Очаква се да пристигне и текстът на съответната наредба и от руския Санкт Петербург.
*

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн