“Различният поглед” организира безплатно обучение на тема „Разработка и управление на младежки проекти” в кино “Различният Комсомол”

STZAGORA.NET
На 31 август, петък, от 15:00 часа Младежкият информационно-консултантски център “Различният поглед” организира обучение за младежи на тема „Разработка и управление на младежки проекти”. Обучението ще се проведе в залата на кино “Различният Комсомол” на ул. “Пазарска” 13, с вход от северната страна, откъм Централна поща, и ще е с продължителност от 6 часа.

Обучението ще се състои от теоретична част – лекция, работа по групи, преглед на полезни линкове и връзки в интернет относно възможности за участие във финансиращи програми и фондове, както и прожекция на късометражни филми за успешно реализирани младежки проекти на неправителствени организации в България.

Могат да участват младежи на възраст 15–29 г., като заявят своето желание на имейл mikc@razlichniatogled.org, на място в офиса на МИКЦ на ул. “Сава Силов” 37 всеки ден от 10:00 до 17:00 часа или на телефони 042 623 622 и 0878 88 30 48 – Мирчо Христов.

Повече информация относно програмата на обучението може да намерите на сайта на МИКЦ “Различният поглед” – http://mikc.razlichniatpogled.org/?page_id=986.
*

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн