37-годишен млати с лопата млада изгора в Целина. Масов бой в Мъглиж прати ранен в болница

STZAGORA.NET
На 25 август около 19.50 ч. в Районно управление «Полиция» – Чирпан е получено съобщение от 19-годишно момиче от с. Целина, община Чирпан, за това, че на същата дата около 19.00 ч. в дома на родителите й в селото дошъл 37-годишният И.Д. от Чирпан, с когото живяла на семейни начала. И.Д. поискал да я отведе в дома си в Чирпан, но срещайки отказа на момичето, му нанесъл два удара с лопата в областта на рамото и коремната област. Пострадалата изгубила временно съзнание, като е откарана в Центъра за спешна медицинска помощ в Чирпан. Там е прегледана и освободена за домашно лечение, без опасност за живота. И.Д. е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.
* * *
На 25 август около 03.25 ч. в дискотека-кафе «Глория» в Мъглиж възникнал скандал между две групи младежи, който прераснал в сбиване, чийто инициатор бил 17-годишният С.С. от града. С цел предотвратяване на инцидента се намесил 25-годишният Д.М. от Мъглиж, който попаднал по ударите на едни от младежите. За да се защити, Д.М. извадил джобен нож и нанесъл прободна рана в лявата подбедрицата на С.С., който е откаран и настанен в казанлъшката болница за наблюдение, без опасност за живота. Работата по случая продължава.
*

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн