Шизофреник счупи черепа на старозагорка в парк “Бедечка”

STZAGORA.NET
На 23 август в района на парк «Бедечка», южно от сградата на фабрика «Труд 97» ООД (“Щипкената фабрика”), в безпомощно състояние е открита 60-годишна старозагорска със следи от удари по главата и с опасност за живота. Извършена й е животоспасяваща операция, като е настанена за лечение в отделение «Неврохирургия» на МБАЛ «Проф. Д-р Стоян Киркович» АД – Стара Загора.

Заподозрян в извършване на побоя е 31-годишният Д.П. от Стара Загора, който е с установено психично заболяване «параноидна шизофрения», като е воден на отчет в старозагорския психодиспансер. Д.П. е задържан за срок от 24 часа в Първо районно управление «Полиция» – Стара Загора, а впоследствие принудително е настанен в Радневската психиатрична болница. Причините за осъщественото деяние са в процес на изясняване от служители на Първо районно управление «Полиция» – Стара Загора.
*

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн