Милош Самуилов се оттегля от управлението на Парк-мол Стара Загора с открито писмо до приятели и партньори

STZAGORA.NET
Мениджърът на първия мол в Стара Загора Милош Самуилов се оттегля от управлението му, съобщи тази вечер самият той в открито писмо, разпространено до старозагорските медии. Публикуваме го без редакторска намеса:

Уважаеми колеги и партньори,

През изминалите близо три години ние заедно бяхме един голям екип, който полагаше основите на модерния бизнес не само в Стара Загора, но и в България. За това време екипът на Park Mall (Парк мол), ръководен от мен, постигна неопровержими успехи, които нямаше да се случат без искрената подкрепа на всеки един партньор. Пред прага на четвъртия рожден ден на Park Mall, като негов мениджър, си давам равносметка за уникалните неща, които имахме възможността да дарим на жителите на нашия град и неговите гости. Пред мен са както от незабравимите концерти на най-добрите изпълнители в България, така също и радостта от факта, че Парк мол е бил първата сцена на бъдещи звезди. Вярвам, че всяка една изложба или друго събитие са останали в сърцата на нашите гости и че всички наши партньори са останали доволни от тяхната организация. Радвам се, че бяхме пионери в много неща и организирахме невероятни промоции и изложения. Бих искал да заключа, че заедно успяхме да превърнем Park Mall от красива сграда на кръстопътя на България в уютен и желан дом за нашите мечти и забавления.

След толкова време заедно, живеейки с радостите и неволите на Парк мол, самият аз израснах. Семейството ми също стана по-голямо – преди месец се роди вторият ми син. С това се разшириха и хоризонтите ми. Накъся времето да сбъдна големите си мечти, а научните трудове, които пиша всяка вечер, остават все недовършени.

Така взех решение да отделя повече време за моя бизнес и за научните ми занимания, оттегляйки се. Оставям управлението на Park Мall на най-добрите мениджъри, с които от началото на проекта се борим в така трудния днес бизнес. Това са хората, на които сърдечно благодаря, че подкрепяха решенията ми дори тогава, когато самият аз не бях сигурен в тях. Това са хората, които винаги ще намерите в Park Mall…

Приятели, искрено се надявам, че ще продължим да работим заедно и че отново ще имам подкрепата ви в бъдещите ми бизнес начинания, които отново касаят сферата на управлението и консултациите на търговски центрове, а също така и в маркетинга. Ще дам всичко от себе си през март следващата година да публикувам дисертацията си на тема „Оптимизиране на търговски микс”, като по този начин предам насъбрания си опит на българската наука. Съвсем скоро ще заработи сайтът на моята компания – www.samuilov.com , бъдете сигурни, че ще вдигна телефона си на новия ми номер 0877 88 78 88.

Вярвам, че ще продължим заедно!

Милош САМУИЛОВ
*

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн