Второ издание на автомобилното изложение в старозагорския Парк-мол

STZAGORA.NET

Тази есен в старозагорския Park Mall за втора поредна година ще се представят автомобилните дилъри от града и региона. През 2011-та за първи път в града се състоя автоизложение в нетрадиционен формат, като експонатите бяха разположени в търговския център. В събитието взеха участие 9 дилъри с 50 автомобила.

Изложението се радваше на висок интерес сред посетители от целия окръг, като за периода на провеждането му Park Mall беше посетен от над 100 000 души, а обособената на паркинга тест драйв зона привличаше бъдещи купувачи и любители на новостите в автоиндустрията, които с нетърпение се запознаваха с техническите параметри и качествата на предлаганите модели.

В периода на автоизложението бяха сключени 10 сделки, някои от тях – даже преди официалното откриване на събитието. Дилърите бяха приготвили специални условия при закупуването на автомобили по време на експото, което допринесе за приятно изненадващите резултати.

Тази година изложението ще се проведе в периода 5-16 септември, като на него ще присъстват и марки, които не участваха в първото авторевю. Ново за предстоящото издание ще е присъствието на още премиум марки, което говори, че дилърите са преодолели скептицизма към потребителския потенциал на местния пазар, както и че търговците виждат оптимистично раздвижване в пазара на нови возила.

Както и в предходното издание, така и тази година посетителите ще могат да се радват на представянето на нови за местния и националния пазар модели. От малки градски автомобили, които дават предимство в паркирането и придвижването по претоварените улици, през семейни автомобили с пространствено оптимизиран интериор, до мощни джипове, подходящи за всякакви условия, както и лимузини висок клас – всеки потенциален купувач може да открие подходящата за нуждите и възможностите му кола.

Отново и този септември в периода на изложението ще бъдат презентирани и условията за сключване на лизингови договори. В допълнение на тест драйв зоната ще бъдат представени още по-голям брой автомобили, а за посетителите са предвидени и допълнителни мероприятия.
*

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн