Уъркшоп по циркови умения зад кино “Различният Комсомол”

STZAGORA.NET
Английските доброволци на Сдружението за съвременно изкуство и култура “Различният поглед” започват ежеседмичен уъркшоп по циркови умения в пространството зад кино “Различният Комсомол” – откъм северния вход на киносалона, гледащ в посока Централна поща.

Саймън Пиърс и Чарли Уинтън са доброволци по проект на Европейската доброволческа служба и ще останат в Стара Загора за следващите 10 месеца. Всеки понеделник от 19:00 часа те ще предлагат на старозагорските младежи техники за овладяване на флауърстикс, пой, стаф и класически топки за жонглиране.

Участниците в уъркшопа ще могат да упражняват също и своя разговорен английския език, да създават нови приятели и да подобрят физическото си състояние в приятна компания. Заниманията са насочени предимно към младежи и деца и са напълно безплатни.

Към момента участниците е добре да разполагат с нужните инструменти за постоянна практика, ако желаят да напредват, макар че по време на самите занимания ще бъдат осигурени няколко броя за демонстрация. С евентуалното нарастване на броя на желаещите ще бъде организирана работилница за саморъчна направа на подобни инструменти.
Още интересни факти за ползата от тези занимания можете да научите тук.
*gerb

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн