Заместник-министър Зорница Русинова ще открие конференция за социалния одит в Стара Загора

STZAGORA.NET

Зорница Русинова

Заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще открие утре, 16 август 2012 г., конференция на тема „Социалният одит – мисията е възможна” в Стара Загора. Началото е в 13:30 часа в Парк-хотел „Стара Загора”, езерото „Загорка”. Форумът се реализира по дейност 5 на проект „Достоен труд” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Участие ще вземат още президентът на Конфедерацията на труда „Подкрепа” Константин Тренчев, секретарят по социални политики, младежта и спорта на президента Деяна Костадинова и др.

По-рано през деня, в 10:30 часа, заместник-министър Русинова ще връчи свидетелства на безработни лица, преминали обучение по схема „Развитие” на ОПРЧР, в сградата на Дирекция „Бюро по труда” – Стара Загора (ул. „Стефан Караджа” 8). Специалностите, по които безработните са придобили професионална компетентност, са „помощник пътно строителство” и „изкопи”. Обучението е по заявка на община Стара Загора, която ще наеме лицата на работа.
*vikknov

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн