Парк-молът и „Прогрес” АД даряват 20 пейки на Зоопарка в Стара Загора

STZAGORA.NET

Park Mall и „Прогрес” АД дадоха началото на кампания „Аз обичам зоопарка!”


Любимото място на старозагорци – градската зоологическа градина, ще получи на 1 септември дарение от 20 чисто нови пейки, благодарение на инициативата на Park Mall и „Прогрес” АД – „Приятели на Зоопарка”. Инициативата се осъществява с подкрепата на община Стара Загора.

През целия август пейките са изложени в Park Mall и са специално декорирани с фигури на животни от Зоопарка. Старозагорци могат да подкрепят идеята, като си направят забавни снимки на пейките и ги споделят във Фейсбук с Park Mall и своите приятели.

В допълнение всеки желаещ може да получи от бюро “Информация” специален стикер „Аз обичам зоопарка!”. На 1-ви септември двайсетте пейки ще отидат в новия си дом – старозагорския зоопарк.

„Благодарим искрено на партньорите ни от фирма “Прогрес” АД за ентусиазма и готовността, с които се включиха в инициативата! Призовавам и всички старозогорци, които обичат и посещават зоопарка, да ни подкрепят. Вярваме, че с тази кампания ще направим престоя в зоопарка още по-приятен за жителите и гостите на града”, сподели Мирослава Нойкова, маркетинг консултант в Парк-мола.

Славин Янакиев, изпълнителен директор на фирма „Прогрес” АД, разказа защо е подкрепил благородната инициатива: „Стара Загора е един от малкото градове в България, които не само успяха да опазят, но и да развият градския си зоопарк като едно много привлекателно място за отдих, разходки и опознаване на животинските видове, обитаващи целия свят. “Прогрес” АД многократно е подпомагал със своята продукция и по други начини множество проекти и инициативи в Стара Загора и за нас е удоволствие да се включим в кампанията, организирана от “Парк-мол Стара Загора”.
*vvv

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн