Базова цена – 300 лв./месец с ДДС за каре 300х250 пункта в дясната колона

STZAGORA.NET
* Базова цена – 300 лв./месец с ДДС за каре 300х250 пункта в дясната колона.

* Цената на каре под, над или вътре във всеки публикуван материал в сайта, както и размерите на карето, се договарят индивидуално.

* Цената на еднократна публикация в сайта, независимо от обема на текста и броя на снимките, е 125 лв. Не се добавя ДДС.

ИЗРАБОТВАНЕ НА РЕКЛАМНО КАРЕ (БАНЕР):

За статични и анимирани (.gif) реклами не се взема такса за изработване, ако изображенията и текстовете са предоставени от клиента в .jpg формат.

* Желателно е предоставянето за публикуване на собствен банер на клиента.

* Изработването на по-сложни рекламни формати, вкл. видеореклами, се възлага на външни изпълнители, като цената се определя от тях.

= = = = = = =

РЕКЛАМНА ТАРИФА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ И ПРЕДИЗБОРНИ КАМПАНИИ:

Рекламна тарифа за предизборната кампания на партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали кандидати за участие в изборите за народни представители, насрочени за 29 октомври 2023 г., в сайтовете СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – https://stzagora.net и https://portalsz.com  (за публикации едновременно в двата сайта):

Публикуване на банер на политическа сила, участник в изборите, и на агитационните й материали (текстове, снимки, видеоклипове) в Старозагорския избирателен район:

* За цялата предизборна кампания – 500 лв.

Сключени договори:

Контакти:
Тел. 0888 88 4305, Добрев

*

vvv

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн