Довечера в Летния театър идва танцовото шоу “Бразилска фантазия”

STZAGORA.NET

BRAZILIAN FANTASY
Понеделник, 06 август 2012, 21:00 ч.
Летен театър, Стара Загора
Билетите се продават в билетния център на Държавна опера Ст. Загора.
Цена: 20 лв., 30 лв. и 40 лв.

Бразилска фантазия е знак на почит към историята и красотата на Бразилия чрез своята музика, танци, бойните изкуства и цветовете й. Това е феерично шоу с много танци, страхотна музика, красиви костюми, прекрасни жени, ефектни атракции и ще запали истински огън във всеки зрител.

Националната бразилска компания с шоуто си “Бразилска фантазия” ще отведе зрителите на пътешествие през Бразилия, нейните звуци и ритми. От Амазонка и белите дробове на света, със своите племена и легенди, през корените на африканското изкуство и огнения танц капоейра, до градът на мечтите и щастието – Рио, познат на всички с плажовете си, изключително красивите мулати и мулатки и осмото чудо на света “Карнавал в Рио де Жанейро”.

Бразилската национална компания, водена от хореограф и арт директор Цезар Камарго, се състои от 25 актьори, събрани за случая и идващи от най-големите школи по самба в страната от Рио де Жанейро, Сао Пауло до Салвадор де Баия. Сред тях също училище “Beija Flor”, носител на най-големите награди от известния карнавал в Рио, чиито танцьори ще участват в представлението с оригиналните, колоритни и всепризнатите костюми – победителите на Sambadrome в Рио де Жанейро.
*

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн