С гигантска пейка започват гигантските разпродажби в старозагорския Парк-мол

STZAGORA.NET
Кметът на Димитровград откри кампания за отбелязване на 65-годишнината на съседния на Стара Загора град

Мол мениджърът Милуш Самуилов (вляво) и кметът на Димитровград Иво Димов пред пейката.

Огромната димитровградска пейка, с размери 6 метра и височина 2,40 метра, пристигна на 27-ми юли пред Park Mall и веднага стана център на внимание за посетителите на търговския център. Пейката бе изработена миналата година и се превърна в една от съвременните емблеми на съседния град.

Още със своята поява пейката посрещна първите си фенове. Най- нетърпеливи да се снимат на нея рано сутринта се оказаха част от служителите на мола, а след това тя предложи гостоприемството си на малки и големи клиенти, запътили се на петъчен шопинг.

Освен с дебюта на голямата пейка на старозагорска територия, община Димитровград се представя пред жителите и гостите на града ни и с гостуващата от 20 юли фотоизложба “Четирите годишни времена”. Изложбата е съставена от авторски творби, събрани след специално проведен конкурс от организаторите- община Димитровград и Художествена галерия „Петко Чурчулиев”. В конкурса са взели участие 47 автори с 849 снимки, в които са отразени същината и духа Димитровград, видян в неговото ежедневие през различните сезони.

Днес кметът на Димитровград Иво Димов беше почетен гост на официалното представяне на пейката и фотоизложбата. Инициативата е посветена на 65-тата годишнина на Димитровград, която предстои да бъде отбелязана през септември. Другата приятна изненада за старозагорци беше гостуването на балетен танцов център “Галаксико” при Детски младежки център и на танцовата група за хора към НЧ “Христо Ботев”.

Възпитаниците на “Галаксико” са голяма гордост за Димитровград, тъй като оригиналната им хореография и несъмненият талант са причината да печелят призови места в национални и международни състезания. „Радваме се , че благодарение на доброто сътрудничество с община Димитровград може да предложим на клиентите днешните интересни прояви„ – споделя Милуш Самуилов, мениджър на Park Mall. „ За гигантската пейка разбрахме още миналата година и сега жителите на Стара Загора ще могат да я видят тук на място. Още повече, че тя напълно съответства на гигантските разпродажби, които текат в мола и достигат до – 80%!”

Атракцията на Димитровград ще остане изложена пред Парк-мола до 23 август. Гостите могат да се снимат за спомен на пейката, като за целта специална стълбичка им помага да се озоват на огромната седалка, която побира поне десет души.
*gerb

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн