Одобрен за финансиране е проектът „Античното наследство на Тракия”

STZAGORA.NET
Община Стара Загора получи одобрение за финансиране на проекта „Античното наследство на Тракия” по схемата за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG161PO001/3.2-02/2011 „Подкрепа за развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на дестинациите”. Проектът е съвместен, заедно с общините Раднево и Нова Загора, с водещ партньор Община Стара Загора.

Общата стойност на проекта е 470 672 лв., като съфинансирането от страна на общините е в размер на 5%, или 23 533 лв. Предстои официалното подписване на договора между Община Стара Загора и управляващия орган.

Заложените в проекта дейности са: разработване и популяризиране на продуктово позициониране на туристически продукти, брандиране, изработване и разпространение на информационни, маркетингови и рекламни материали, реклама в медиите, предоставяне на консултации, участие в събития (международни, национални и регионални туристически борси), обществено осведомяване и информационни услуги, изследване на ефективността на маркетинговите дейности за разпространение и др.
*gerb

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн