Офисът на НАП Стара Загора се включва в лятно четене 2012

STZAGORA.NET
Децата на служителите в Офиса на НАП Стара Загора се включват в инициативата “Забавно лятно четене 2012”. С подкрепата на регионална библиотека „Захарий Княжески” и интернет сайта „Аз, детето”, кампанията се провежда за първи път в Стара Загора. Започна и регистрацията на сайта на инициативата и да попълването на онлайн читателски дневник.

В края на лятната ваканция децата на колегите от Офис НАП Стара Загора са поканени на специално организирано за тях събитие във вълшебния свят на книгите – библиотеката.

За поредна година се опитваме да разнообразим и споделим летния сезон с най-близките си. Този път съчетаваме полезното и приятно четене с възможността да увлечем повече млади хора за каузата – четене.

Отново през лятото стартираме и кампания „Подари книга”, на чийто финал ще направим дарение на регионалната библиотека с нови интересни заглавия.

И всичко това – защото продължаваме да четем!
*

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн