Министър Тотю Младенов открива пътуваща фотоизложба в Стара Загора

STZAGORA.NET

Тотю Младенов

На 28 юни (четвъртък) от 11:00 ч. пред сградата на Община Стара Загора ще бъде открита пътуващата фотоизложба „С нас те направиха първата крачка и успяха”. Чрез нея Министерството на труда и социалната политика, в качеството си на управляващ орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” (ОП РЧР), постави старта на своето Годишно информационно събитие за 2012 г. Изложбата, която ще бъде разположена в центъра на града на 28 и 29 юни, ще бъде открита от министър Тотю Младенов, кмета на Стара Загора Живко Тодоров и областния управител Недялко Недялков.

В рамките на фотоизложбата, 40 фотографии разказват човешките истории на съвсем малка част от над 650-те хиляди българи, възползвали се от възможностите по ОП РЧР и представя резултатите от успешни проекти, реализирани в рамките на 141 схеми, финансирани със средства от оперативната програма.

Фотоизложбата ще се съпътства и с провеждането на Ден на отворени врати на ОП РЧР. Желанието на екипа на ОП РЧР е да даде възможност на всички заинтересовани лица – бенефициенти, представители на целевите групи, медии, широката общественост, да разговарят директно с експерти на оперативната програма и да се запознаят с напредъка по изпълнението й, с процедурите, които предстои да се обявят, или да се включат в състезания, целящи да популяризират ОП РЧР в България.

Отново на 28 юни,12.00 ч., в сградата на БГ ЦПО, ул. «Армейска» 7 министър Младенов ще открие и среща с бенефициенти и бизнеса, които вече изпълняват проекти, получили финансиране по Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси” или проявяват интерес към възможностите, осигурявани от оперативаната програма. След срещата с бизнеса министър Младенов ще връчи сертификатите на курсисти – заети лица, завършили успешно курсове, финансиране по схема „Аз мога повече” на ОП РЧР и провеждани от БГ ЦПО в Стара Загора

Подробна и актуална информация за пътуващата фотоизложбата „С нас те направиха първата крачка и успяха” е публикувана на информация на уеб-сайта на Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси”: www.esf.bg
*

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн