Стар снаряд заведе криминалистите до канабис и скимиращи устройства за банкомати, държани от казанлъчанин

STZAGORA.NET
На 24.06.т.г. около 16.00 ч. в Районно управление «Полиция» – Казанлък е получено съобщение за забелязан в двора на частна къща, разположена на ул. «Тюлбенска» № 47 в Казанлък, корозирал артилерийски снаряд. Констатирано е, че снаряда е с взривател, с размери около 560 мм. дължина и 120 мм в диаметър. Районът около боеприпаса е обезопасен и охраняван от служители на Районно управление «Полиция» – Казанлък.

Докато били на поста си, полицаите забелязали пет канабисови растения, засадени в двора на къщата, собственост на 69-годишната М.П. от Казанлък. Констатирано е, че растенията са засети от обитаващия къщата казанлъчанин И.С., на 26 години. Растенията са иззети по надлежния ред и предадени за лабораторни изследвания.

При последвалото претърсване в помещенията, обитавани от И.С, са намерени и иззети: четири капака на картов четец за банкомати, четири електронни устройства, пластмасов капак на картов четец за банкомат със залепено на него електронно устройство, четири пластмасови детайли с надлъжни процепи за капаци за картови четци, две метални електронни устройства (четци), 3 USB камери, устройство за разчитане на информация от електронни карти, десет пластики с магнитна лента, два мобилни апарати и компютърна кутия. И.С. е задържан за срок до 24 часа. Работата по изясняване на цялостната престъпна дейност на лицето продължава.
*

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн