Илиана Иванова инициира и тази година проект за доброволчество сред учениците

STZAGORA.NET

Илиана Иванова в Европарламента

11 – членно жури в рамките на два дни ще оценява работите по проект „Доброволчески дейности за насърчаване на активна гражданска позиция 2012”.

Проектът се осъществява за втора поредна година и е дело на евродепутат Илиана Иванова. Тази година в конкурса участват 42-ма представители от 7 учебни заведения – шест от Стара Загора и едно от Димитровград. 30 души ще бъдат печелившите участници в проекта, които ще посетят европейския парламент по покана на евродепутат Илиана Иванова.

Част от журито, което ще оценява доброволческите проекти. Отляво надясно: Мариана Кръстева, Петко Карагитлиев и Иванка Сотирова.

Областна администрация Стара Загора е партньор по проекта, като членове на журито са зам.-областният управител Петко Карагитлиев и главният секретар Мариана Кръстева. Сред оценяващите са и зам.-кметът на община Стара Загора Иванка Сотирова, представител на РИО – Стара Загора и директорите на седемте училища. Оценяването се извършва по точкова система, като се използва десетобална система. Всеки участник презентира проекта си в рамките на 10 минути.

Задължителен елемент във всяко представяне е предоставянето на дневник, воден по време на цялата инициатива, както и снимков материал. Ще се посдтавят оценки върху четири критерия: цялостна оценка на съставяне и реализация на проекта, значимост, творчество и креативност, краен резултат.

Имената на спечелилите ще станат ясни на 27 юни и ще бъдат обявени на пресконференция с участието на Илиана Иванова.
*vvv

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн