70 доброволци от ТЕЦ “Ей И Ес” – Гълъбово боядисваха класни стаи в глобалния Ден на ценностите на световната компания

STZAGORA.NET

Проявата тази година протече под надслова „Нашите ценности, нашата околна среда ни подкрепят“

По традиция “Ей И Ес” ежегодно отбелязва своя Ден на ценностите във всяка една точка на света, където ръководи и оперира свой бизнес. Тази година, обединени под мотото „Нашите ценности, нашата околна среда ни подкрепят“, и за да подкрепят на свой ред с дела смисъла и съдържанието на всяка една от ценностите:

* Безопасността пред всичко
* Етично поведение
* Спазване на ангажиментите
* Стремеж към съвършенство
* Да се забавляваме по време на работа,

над 70 служители на ТЕЦ “Ей И Ес-Гълъбово” инициираха доброволческа кампания за боядисване по една класна стая в училищата I ОУ „Свети Паисий Хилендарски“, II ОУ „Христо Ботев“, СОУ „Васил Левски“ в Гълъбово и ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в с.Обручище, а в Професионалната гимназия по енергетика и електротехника в Гълъбово, където учебната година още не е приключила – боядисване на училищната ограда и портала.

В рамките на 4 часа с дружни усилия и взаимопомощ, заедно с училищния състав по места, доброволците от ТЕЦ “Ей И Ес-Гълъбово” превърнаха четирите класни стаи за първокласниците набор 2005 в пъстра палитра от цветове, а оградата на професионалната гимназия придоби напълно нов облик.

Директорът на централата Рой Рийд също се включи в боядисването на класни стаи.

За своя ентусиазъм и положените усилия всеки участник беше удостоен с почетна грамота, връчена лично от г-н Лийрой Рийд, Директор на ТЕЦ “Ей И Ес-Гълъбово” по време на провелата се по- късно същия ден церемония, събрала целият състав на електроцентралата и съоръжението за депониране на отпадъци.

За Ей И Ес:
“Ей И Ес” е една от най-големите световни енергийни компании с постъпления от 17 милиарда долара за 2011 г., като притежава и управлява активи за над 45 милиарда долара. Компанията предлага достъпна и устойчива енергия в 27 страни посредством разнообразното си портфолио от производствени, енергоснабдителни и разпределителни предприятия. В България, в региона на община Гълъбово компанията изгради и оперира най-голямата нова мощност (600 мегавата нето) в Югоизточна Европа, базирана на лигнитни въглища.
*

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн