Уъркшоп подобрява комуникацията на децата със света около тях

STZAGORA.NET
Общо 40 деца от II и IV Основно училище в Стара Загора ще участват в уъркшоп под наслов „Да възкресим мъртвата природа”. Участниците, заедно с експертите от отдел „Култура и вероизповедания” в Община Стара Загора Мариана Желязкова и Стефан Димитров, и художник-приложника Илка Ангелова, ще вложат въображение и умения в създаването на художествени произведения от различни материали.

Организаторите от Общинския съвет по наркотични вещества и Превантивно–информационния център по зависимости към Община Стара Загора провеждат събитието по програма „Осмисляне на свободното време срещу зависимостите от психоактивни вещества”.

Уъркшопът „Да възкресим мъртвата природа” има за цел да създаде умения за правилна комуникация между децата и света около тях, обясняват организаторите. Той ще се проведе в ПИЦ по зависимости – ул.”Цар Иван Шишман” 96 от 17.00 часа на 29 май 2012 г.
*

share button

1 коментар on “Уъркшоп подобрява комуникацията на децата със света около тях”

  • мецан wrote on 28 май, 2012, 17:28

    Преди да започнете да учите деца е необходимо да се научите да общувате на български език.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн