Финалите за футболна купа „Ариана” ще се проведат на паркинга на Парк-мола

STZAGORA.NET

От 1-ви до 3-ти юни паркингът на Парк-мола в Стара Загора ще стане домакин на истински футболни трибуни, където феновете ще се радват на мачове на живо през целия ден. Тогава ще се проведат директните срещи от финалния регионален кръг на Ариана аматьорска лига.

Всички, дошли да гледат двубоите, ще могат да подкрепят финалистите на Стара Загора и да се включат във футболните следобеди за фенове. Организаторите са предвидили промоигри за публиката с много футболни награди. Подготовката за Евро 2012 започва от 22-ри май до 8-ми юни в първия старозагорски мол. Тогава гостите на търговския център ще могат да се възползват от ексклузивни оферти в заведенията за хранене – бирени менюта на цени от 2,99 лв. и бирени мезета на цена от 2 лв.

От 8-ми юни започва истинската футболна треска и посетителите ще имат възможност да гледат и мачовете от Европейското на терасата на Park Mall. Децата и техните родители ще се радват на другата приятна изненада- ‘тротоарна’ разпродажба. Oт 21-ви май до 1-ви юни пред и в магазините на Fox Kids, Hippoland, Chipolino, Kenvelo, Колев и Колев, Terranova и Sprider семействата ще намерят голямо разнообразие на стоки за деца от 0 до 12 год. на промоционално ниски цени. Намаленията ще достигат до -80 %!

Истински празник за малките посетители на Park Mall ще бъде не само 1-ви юни, ами и дните след него. Луд маратон на хитовата детска поредица ‘Ледена епоха’ ще отбележи наближаващата премиера на 4-тата серия, която ще излезе на екран през лятото. Безплатни билети за специално организираните промопрожекциите на досегашните серии ще бъдат подаръкът на търговския център към децата в града.

Веселбата ще се допълва и от гостуващите герои от друго любимо филмче- пингвините от ‘Мадагаскар’. Те ще се забавляват с малките си почитатели в дните 1, 2 и 9 юни.
*vvv

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн