МГЕРБ обучава млади кадри в Стара Загора

STZAGORA.NET

Млади общински съветници и кметове от ПП ГЕРБ участват в започналото днес в Стара Загора пето издание на Политическата академия. Форумът бе открит от ръководителя на МГЕРБ, народният представител Моника Панайотова, председател на парламентарната комисия по европейските въпроси и контрол на еврофондовете.

Програмата предвижда няколко панела: „Ролята на местната власт”, „Политическа реторика – експозета и дебати”, „Основни дейности на местната власт” и „Вземане на решения в местната власт”. Като лектори ще вземат участие председателят на постоянната парламентарна комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения Иван Вълков, международният секретар на МГЕРБ Христо Гаджев, областните управители на София и Бургас Данаил Кирилов и Константин Гребенаров, кметът на Стара Загора Живко Тодоров, зам.-кметът на Бургас Атанаска Николова, специалисти в различни области на обществено-политическия живот.
*gerb

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн