Шестима футболисти са на проби в „Берое”

STZAGORA.NET

Шестима нови футболисти пристигнаха на проби в „Берое”. Петима от тях са с френски паспорти, един е португалец, съобщиха от пресцентъра на дружеството-собственик на отбора.

Шестимата футболисти са: Маленга Нзузи Мата, Махат Азрак Ясине, Абдул Сибил, Елвис Джуниор, Жареми и Диаго Торес. Първите четирима взеха участие в тренировката на зелено-белите, която проведе новият старши-треньор Ивко Ганчев.

Маленга Мата

Офанзивният халф Маленга Нзузи Мата вече бе на проби в „Берое” по време на първия подготвителен лагер на отбора в Алания (Турция). Тогава той игра за зелено-белите едно полувреме в двубоя с „Нефтчи” (Баку), но поради контузия отпадна от възможността да попълни състава на старозагорския тим.

Предстои днес (15.05.2012 г.) от 18.00 часа на стадион „Хаджи Димитър” в Сливен шестимата футболисти да играят в контролния мач на „Берое” с отбора на Сливен.
*

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн