Миньорите от рудник “Трояново-1” при „Мини Марица-изток” ЕАД подкрепят Стилиян Петров

STZAGORA.NET

Миньорите от рудник „Трояново-1” на „Мини Марица-изотк” ЕАД изразиха своята безрезервна подкрепа за Стилиян Петров. На започналия в началото на седмицата четвърти футболен турнир между отборите от различните участъци на рудника всички облякоха тениски с надпис „Стенли ние сме с теб!”.

Пожеланията за успешно лечение и победа в най-важната житейска битка към капитана на националния ни отбор по футбол ще бъдат предадени чрез Българския футболен съюз.

В традиционния фирмен турнир ще се включат 19 отбора, от които 3 с изцяло женски състав. Всеки ден се играят по 4 срещи, като победителят ще бъде излъчен след последния мач, който ще се изиграе на 23 май.

Турнирът е част от мероприятията, посветени на 60-годишнината от първата копка на първия от трите открити рудника на „Мини Марица-изток” ЕАД – компанията, експлоатираща най-голямото находище на лигнитни въглища в страната.
*

социални мрежи


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн