Руски и български агенции за недвижими имоти се срещат в Ахелой в края на май

STZAGORA.NET
Продължава регистрацията за Втората международна конференция «Пазарът на недвижими имоти и инвестиции», която ще се проведе в гр. Ахелой, Бургаска област, от 29 май до 4 юни 2012 година.

Мероприятието ще се проведе с подкрепата на Руската гилдия на агенциите за недвижими имоти, Националното сдружение “Недвижими имоти”, Гилдията на компаниите за управление и развитие на недвижими имоти, Асоциацията на индустриалните паркове, Генералното консулство на Руската Федерация във Варна и изложението за недвижими имоти ДОМЭКСПО.

Основни теми: Частна и търговска недвижимост, инвестиции на пазара на недвижимост, законодателни аспекти на придобиването на недвижим имот зад граница и перспективи на пазара на недвижимост в България.

В рамките на конференцията ще се проведе и кръгла маса на тема «Новите методи за реализация на недвижими имоти в Русия» с участие на водещи професионалисти на руския пазар. Участниците имат възможност да организират екскурзия по обекти на недвижими имоти за гостите на конференцията! В хода на конференцията е планирано тържествено подписване на споразумение за сътрудничество между Руската гилдия на агенциите за недвижими имоти и Националното сдружение “Недвижими имоти”.

Участници в конференцията: строителни компании и агенции за недвижими имоти, финансови и инвестиционни структури, компании за управление и обслужване от България, Русия и други страни от ОНД.

Внимание! Участниците в конференцията имат възможността да публикуват рекламни материали в списание «БОЛГАРИЯ», разпространявано на територията на Русия, възползвайки се от специални намаления.

За допълнителна информация и регистрация, моля, свържете се с организационния комитет.

Организационен комитет:
Тел.: +7 (495) 989 77 93
Тел./факс: +7 (495) 951 21 67
e-mail: bsoisd@mail.bg
Москва, Русия

Регионален представител в България:
Тел: +359 877 578861
e-mail: bsoisd@mail.bg
*vvv

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн