НАП Стара Загора продава офис, апартамент и търговски сгради

STZAGORA.NET
2 търга ще бъдат проведени в до края на месец май в Офиса на НАП в Стара Загора.

Атрактивна е продажбата на офис в Стара Загора, находящ се на ул.”Пенчо Минев” 14. Обектът е на партерен етаж с площ от 82,25 кв.м и към него се продава тераса от 88,50 кв.м. Търгът ще се състои на 22 май от 14 часа в сградата на НАП в Стара Загора на ул.”Кенали” 1. В същият ден предмет на публична продан е и 88,5 кв.м апартамент в Чирпан.

Интересна е и продажбата на търговски сгради: пивница 182 кв.м и магазин 90 кв.м ведно с прилежащата им земя в село Любеново, община Раднево. Търгът за тях ще се проведе на 16 май отново в сградата на НАП Стара Загора.

Условията за провеждането на търговете с тайно наддаване и списъка с подробно описание на сградите са публикувани на страницата на НАП в интернет на адрес www.nap.bg. Заинтересованите лица могат да участват в търговете след заплащане на депозит в размер на 20% от обявената начална продажна цена.

Допълнителна информация, часовете за оглед на терените, имената и телефоните за контакт с публичния изпълнител, водещ търга, се съдържат в обявите за публичната продан на интернет страницата на НАП.
*gerb

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн