Учредяват клуб „Млад здравен експерт” към РЗИ – Стара Загора

STZAGORA.NET

Д-р Златина Нанева

На 9 май от 11.30 часа в конферентната зала на РЗИ – Стара Загора ще бъде учреден клуб „Млад здравен експерт”, съобщи д-р Златина Нанева, директор на институцията.

Основна цел на клуба е разширяването на здравните знания и изграждане на позитивни нагласи и социални умения чрез съвременни методи и подходи към подрастващите.

Ще бъде представена концепция за работа в Клуба и план-програма. Предвидени са секции и модули с онлайн обучение и тестване на знанията.

Партньори на инициативата са РИО на МОМН, Асоциации на студентите медици в България и училищата: СОУ „Иван Вазов”, СОУ „В. Левски”, СОУ „М. Горки”, Професионална гимназия по ветеринарна медицина „Ив.П.Павлов”, Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Л. Байер”, Професионална гимназия по химични и биотехнологии „Дм. Менделеев” и Второ основно училище „П. Р. Славейков” – Стара Загора.
*vvv

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн