На 9 май в Стара Загора: Живко Тодоров ще демонстрира безжична връзка в централния парк; Посланикът на Франция ще открие фотоизложба “Архивите на планетата”

STZAGORA.NET
На 9 май от 10 ч. кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще демонстрира пред журналисти възможностите за безжична интернет- връзка в парк „Пети октомври”. Място- южната част на шадравана, до паметника „Защитниците на Стара Загора”. По негово настояване от началото на април безжичен интернет вече може да се ползва и в парк „Ал. Стамболийски” и на автогарата в Стара Загора.

Също утре от 15.00 ч. започва официалното посещение на посланика на Франция в Република България Н.пр. Филип Отие в Община Стара Загора. В 15.30 ч. е предвидена пресконференция за журналисти в зала „П. Р. Славейков”. Предвидена е и културна програма за дипломата, който в 18.00 ч. заедно с кмета Живко Тодоров ще открие изложбата „Архивите на планетата” на Албер Кан в музея на религиите. От името на посолството са отправени официални покани към представители на общинското и областното ръководство на града, Общинския съвет, на културните институти, бизнеса, общественици, културни дейци и др.
*

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн