Остава само дeн за подаване на годишните данъчни декларации за доходите

STZAGORA.NET
Само днес над 1350 души са подали декларациите за доходите си, получени през 2011, в Офисите на НАП в Стара Загора и Казанлък. Последният ден от кампанията е 2-ри май, но от приходната агенция съветват клиентите си да ползват и алтернативните начини за подаването им, а именно: по поща с препоръчно писмо, по куриер или по Интернет, подписани с електронен подпис.

За удобство на всички е и удълженото работното време на Офисите в Стара Загора и Казанлък: сутрин от 8.00 ч., вечер до 18.00 часа, без прекъсване до края на данъчната кампания – 2 май включително. В официалните почивни дни Офисите на НАП няма да работят.

Тази година, ако клиентите имат суми са довнасяне от данъка върху доходите, плащането им може да стане и в последния ден – 2-ри май. Условието е сумата да постъпи по сметките на НАП до края на следващия работен ден.

Напомняме, че при подаване на декларации и документи клиентите са длъжни да се легитимират с личен документ за самоличност, независимо от избрания Офис на НАП или пощенски клон.

Консултации при попълването на формулярите могат да бъдат получени на място в Офисите на НАП в Стара Загора и Казанлък и на информационния телефон на НАП: 0700 18 700, на цената на градски разговор.
*nocсподеляне в социални мрежи

Напишете коментар


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн