Конференцията на БСП продължава в събота, 5 май, от 8.30 ч в хотел “Верея”

STZAGORA.NET
Скандално прекъснатата в неделя отчетно-изборна конференция на общинската организация на БСП в Стара Загора ще продължи идната събота, 5 май, от 8.30 часа в голямата зала на хотел “Верея”. Това стана ясно след снощното заседание на ръководството й. В дневния ред е включена само една точка – провеждане на несъстоялия се балотаж между получилите в първия вот най-много гласове за председател – Бойчо Биволарски и Илия Златев.

Очаква се продължението на висшия общински партиен форум да продължи не повече от 2-3 часа и да приключи до обед в съботния ден.

Междувременно научихме, че в централата на БСП вече има запечатани помещения, както предложиха участници в прекъснатата конференция. Започнал е и преглед на анкетните карти на делегатите, за да се установи колко точно от тях са изпратени не от основните партийни организации, в които членуват, а от други, с цел манипулиране на вота за председател.
*

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн