“Берое” изпълни целта си и остава в “А” група, отчете Илиан Илиев

STZAGORA.NET
„Нашата цел е изпълнена. Оставаме е в „А” футболна група”, това заяви на пресконференция старши-треньорът на ПФК „Берое” Илиан Илиев. „С пет победи, три равни и две загуби съм доволен от момчетата в отбора до сега. Вече сме спокойни, но трябва да се успокоим и в игрови план , за да покажем още от възможностите си”, допълни Илиев.

Възможно е контузените Георги Андонов и Рангел Абушев да не вземат участие в предстоящия мач със „Славия”, който ще се играе на 28.04. (събота) от 17.00 часа на стадиона в квартал „Овча купел” в София. На бегови упражнения е Милен Танев. Останалите футболисти на „Берое” са на разположение за предстоящия двубой.

„Берое“ с благодарност към ветерана във футбола Бончо Мерджанов

В знак на признателност за развитието на футбола в Стара Загора спортно-техническият директор на ПФК “Берое” Петър Хубчев връчи на ветерана и дългогодишен ръководител на клуба Бончо Мерджанов плакет и фланелка с автографи на настоящите футболисти на старозагорския тим. „Работата винаги е била на преден план в моя живот. Благодаря Ви за признанието“, каза пред събралите се футболни легенди Мерджанов.

От своя страна представителя на ветераните във футбола Георги Белчев припомни славната история на „Берое“ , написана под ръководството на Мерджанов.

През март т.г. дългогодишният ръководител на „Берое“ навърши 85 години. Откривател е на едни от най-големите величия, играли в клуба, като Петко Петков, Борис Киров, Петър Жеков, Стойчо Младенов.
*

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн