Остават само 3 дни за подаване на годишните данъчни декларации за доходите

STZAGORA.NET
До момента в Офисите на НАП В Стара Загора и Казанлък са подадени над 16 000 декларации. В оставащите 3 работни дни до 2 май, очакваме още над 9000 такива. 1340 души са предпочели да изпратят декларациите си по интернет, подписани с електронен подпис. През първите 3 месеца на кампанията, от данъка върху доходите на физическите лица в централния бюджет са постъпили над 10 милиона лева.

Традиционно гражданите разчитат на последните дни за подаване на данъчните си декларации. За тяхно удобство припомняме, че работното време на Офиса в Стара Загора е сутрин от 8.00 ч., вечер до 18.00 часа, без прекъсване до края на данъчната кампания – 2 май.

Апелираме и към избор на едни от алтернативните начини за подаване на годишните декларации за доходите: по поща с препоръчно писмо, по куриер или по Интернет подписани с електронен подпис.

Осем допълнителни обекта в Област Стара Загора предоставят и приемат данъчни декларации. Централните пощенски клонове в градовете Стара Загора, Казанлък, Чирпан, Гълъбово и Раднево разполагат с нужните количества формуляри на данъчни декларации. Служителите на Български пощи приемат и входират данъчни декларации на определените за това места, с което се спестяват допълнителни разходи и време на гражданите. В централна поща Стара Загора са обособени 3 работни места за прием на данъчни декларации: инфоцентър, паричен салон записи и паричен салон колети. За удобство на клиентите, същите услуги се предлагат и в офис Булпост (западно от универсалния магазин).

Напомняме, че при подаване на декларации и документи клиентите са длъжни да се легитимират с личен документ за самоличност, независимо от избрания Офис на НАП или пощенски клон.

Консултации при попълването на формулярите могат да бъдат получени на място в Офисите на НАП в Стара Загора и Казанлък и на информационния телефон на НАП: 0700 18 700, на цената на градски разговор.
*

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн