Mr. Bricolage пусна над 4000 продукта с -40% намаление до 6 май

STZAGORA.NET

От 21 април до 6 май включително клиентите на веригата могат да подобрят дома си на още по-изгодни цени

24 април, София. Веригата за ремонт и обзавеждане на дома и градината, Mr.Bricolage стартира от 21 април акция „Минус 40“, чрез която над 4000 продукта от богатия й асортимент ще се предлагат на преференциална пролетна цена с намаление от -40%. Промоцията е валидна до 6 май и до изчерпване на количествата. Артикулите могат да бъдат открити на територията на всичките 10 магазина от веригата в София, Пловдив, Варна, Благоевград, Бургас, Стара Загора, Плевен, Русе и Добрич.

Намалението от 40% дава възможност за изгодни покупки с гарантирано високо качество на разнообразен вид стоки. Сред най-атрактивните са предложенията за дома (ламиниран паркет, ламперии, гранитогрес, подови плочки, килими, мокети, тапети, пердета, осветителни тела) и обзавеждането за банята (шкафове и аксесоари за баня, душ кабини, едра санитария). Така клиентите на веригата ще могат да реализират планираните пролетни ремонти на преференциални цени и ще направят желаните промени в интериора си, чрез продуктите включени в акцията.

Паралелно с акция „Минус 40“, която е насочена към обзавеждането и декорацията на дома и банята, Mr.Bricolage предлага и цялостни решения за зеленото пространство на балкона и в градината. Под един покрив могат да бъдат намерени комплексни предложения за създаване и поддържане на градината. Градинското портфолио на веригата има продуктови линии с три основни акцента: работа в градината (качествени и надеждни инструменти и материали за обработка на градината), удоволствие в градината (мебели, оборудване и други артикули за свободното време и отдих в градината) и създаване и поддръжка на зелени площи (растителност, почви, тревни смески, семена, съдове за засаждане, поливане).

С богатото си продуктово порфолио веригата доказва отново, че не спира да предлага на своите клиенти най-добри и изгодни оферти за дома и градината под един покрив, както и да подобрява качеството на обслужването. Mr.Bricolage си поставя за цел да дава възможност на клиентите да намират лесно и изгодно решения за всекидневните си нужди при поддръжка и подобряване на дома. Освен това, те могат да проследят тенденциите в интериорния дизайн, да почерпят идеи за поддръжката на дома и градината и да се вдъхновяват за промени с предложенията в тематични кътове: осветление, стени, подови настилки, баня, кухня, градина. Всеки посетител разчита и на подкрепата от специално обучени консултант-продавачи, които са винаги готови да съдействат с професионални съвети.

За Мr.Bricolage:

Мr.Bricolage e френска верига магазини от типа „направи си сам”, която промени пазара на стоки за дома и градината, налагайки високи стандарти. „Разнообразното продуктово портфолио, приятната атмосфера и добре обученият екип, който е винаги готов да съдейства с адекватен съвет, разграничиха компанията“, коментират от Mr.Bricolage България.

Компанията е създадена през 1964г. и в момента управлява 705 търговски обекта във Франция, Белгия, Румъния, България, Сърбия, Мароко, о-в Мавриций, Уругвай, Андора и Мадагаскар с 11 000 служители и площ от 1.600.000 m2, което й отрежда престижно място сред топ 4 на марките в сектора в световен мащаб.

Марката навлиза на българския пазар през 2000 година, когато е построен и първият магазин в София. В момента у нас работят 10 магазина в София, Пловдив, Варна, Благоевград, Бургас, Стара Загора, Плевен, Русе и Добрич, които осигуряват 800 работни места. Ежедневно в търговските центрове влизат и пазаруват над 7 000 души, а общо от 2000 г. досега са били посетени от над 22 млн. клиенти.

Успехът и развитието на компанията се дължат на фокусирането върху професионалния съвет, непрекъснато обучение и израстване на служителите, стандартизирането на качеството и услугите, и силната корпоративна идентичност, заложена във всички магазини от веригата Mr.Bricolage.
*

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн