Челен сблъсък на два камиона с един загинал тази нощ на разклона за Дълбоки

STZAGORA.NET

Рано тази сутрин, около 03.45 ч., по пътя Стара Загора–Нова Загора, в района на разклона за с. Дълбоки, товарен автомобил “Форд Транзит” със старозагорска регистрация, управляван от неправоспособния водач И.К., 39-годишен, от Стара Загора, движещ се в посока изток, загубва контрол над автомобила и навлизайки в лентата за насрещно движение се блъска челно в товарен автомобил «Ивеко» със софийска регистрация, собственост на ЕАД «Български пощи», управляван от 53-годишния П.И. от Елин Пелин.

След удара товарният автомобил «Ивеко» продължил движението си и се ударил в крайпътно дърво, разположено северно от пътното платно. Настъпил и втори удар между камиона “Форд Транзит” и товарен автомобил “Волво” с прикачено към него полуремарке, с благоевградска регистрация, управляван от 36-годишния Г.Т. от с. Струма, община Сандански.

В резултат на тежкия пътен инцинт на място е загинал водачът на товарния автомобил “Форд Транзит” И.К., а водачът на товарен автомобил «Ивеко» – П.И. получил политравма, като е откаран и настанен за лечение в МБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота.

След инцидента движението в пътната отсечка е отцепено, като трафикът е пренасочен по обходен маршрут. От 10.00 ч. днес движението по пътя Стара Загора–Нова Загора в отсечката на катастрофата е възстановено. Работата по случая продължава.




Говорител на ОД МВР: Цв. Рандева
*

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн