Община Стара Загора с награда от Международното изложение “Културен туризъм 2012 г.”

STZAGORA.NET
Община Стара Загора бе отличена за създаването на нов продукт на културния туризъм в рамките на Международното туристическо изложение “Културен туризъм 2012 г.”, което се проведе във Велико Търново от 19 от 21 април.

Зам.-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов връчи отличието на главния експерт по туризъм в община Стара Загора Калина Матева.

Международното туристическо изложение “Културен туризъм 2012 г.” се провежда за девета поредна година. Организатори на събитието са Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Асоциация на българските туроператори и туристически агенции, Общинска агенция по туризъм “Царевград Търнов”.

Тази година община Стара Загора се включи в програмата на изложението с презентация на тема “Уикенд в Стара Загора”. Като уикенд програми, съвместно с Регионален исторически музей, бяха представени тематичните туристически маршрути “По стъпките на миналото” и интересни събития от културния календар на общината, които правят града привлекателен за туристически посещения през всички месеци от годината.

На снимката: Калина Матева с наградата от изложението
*

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн