Днес се провежда общинската отчетно-изборна конференция на БСП в Стара Загора

STZAGORA.NET
В 9.00 часа днес в хотел “Мериан палас” в Стара Загора започва 46-ата отчетно-изборна конференция на общинската организация на БСП в Стара Загора. В нея ще участват увеличен брой делегати в сравнение с предишната през декември 2011 г. – около 300.

Девет са кандидатите, номинирани от основните партийни организации за председател на Общинския съвет на БСП в Стара Загора. Това са настоящият лидер Бойчо Биволарски, доскорошният му заместник Илия Златев, който преди две седмици подаде оставка, председателят на областната организация Трифон Митев, общинският съветник Борис Боричев, който доскоро оглавяваше Младежкото обединение, Георги Георгиев, ексобщински съветник, секретарят на ОбС Иван Митров и Христо Христакиев, млад социалист, занимаващ се с частен бизнес. Сред претендентите има и две дами – Валя Бонева, началник-отдел „Закрила на детето“, и Мариана Пенчева, директор на СОУ „Максим Горки“.

Изборът, който ще направят делегатите, ще определи бъдещето на общинската организация на социалистите – продължаващо разцепление и загуба на електорат и влияние, или завръщане към нормалния ритъм на работа.
*

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн