Седми маратон „Четяща Стара Загора” – април 2012

STZAGORA.NET
С подкрепата на Община Стара Загора

ПРОГРАМА

В Стара Загора Международният ден на книгата и авторското право – 23 април, ще се отбележи за седма поредна година с Маратон на четенето „Четяща Стара Загора”, иницииран от библиотека „Родина” и подкрепен от Община Стара Загора, училища и читалища от старозагорската община, Драматичен театър „Гео Милев”, Регионален исторически музей, къща музей „Гео Милев” и др.

Медийни партньори: ТВ Стара Загора, в. “Новината”, в. “Старозагорски новини”.

На 23 април каним всички любители на хубавата книга – деца, ученици, студенти и възрастни, да участват в Маратона на четяща Стара Загора на работното си място, в класната стая, в клуба, бизнес офиса или кварталното кафене, в семейна среда. Да се насладим заедно на удоволствието от четенето!

Участието в Маратона е нерегламентирано и доброволно. Състои се в четене на текстове от любими произведения, от произведения на даден автор или по избрана тема. Резултатите от Маратона ще бъдат илюстрирани на уебсайта на библиотека „Родина””.

В четенията с деца и ученици се включват представители на общинската и областната администрация, поети, писатели, журналисти и библиотекари, актьори от Драматичен театър „Гео Милев”, Детски клуб „Приятели на книгата” при библиотека „Родина”, доброволци от Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Лубор Байер”.

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн