Конкурс за есе в кампания срещу наркотиците в Стара Загора

STZAGORA.NET
Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно–информационният център по зависимости към Община Стара Загора организират кампания „За да има утре”, която стартира на 19.04.2012 г. и ще продължи до 10.05.2012 г.

Първата част включва конкурс за есе на тема „Как ще помогна на приятел, който има проблем с наркотиците”. Есетата, с обем от 1 до 5 страници, ще се приемат до 10.05.2012 г. включително на E-mail: r.n.o.grancharova@starazagora.bg; ovagimyan@abv.bg или на портала в Община Стара Загора. Необходимо е всеки участник да изпише името си, адреса, телефон за връзка, както и професията, която упражнява, или училището, което посещава.

На 14.05.2012 г. ще се проведе дискусия в ПИЦ по зависимости от 16.00 ч.на тема „Полезните действия и знания, които сме научили от проведения конкурс. Какви трудности сме срещнали? Какво ни е необходимо още да знаем за зависимостите?” В дискусията ще участват специалисти в областта на зависимостите, които ще могат да отговорят на всички отправени им въпроси. В края на събитието ще се обявят най-добрите есета, които ще бъдат публикувани в списание „Арка”, както и в други печатни издания.

Няма възрастово ограничение за участие. Есетата ще се разгледат и оценят от комисия включваща университетски преподавател, психолог, психиатър, консултант по зависимости.
*

spodelime.com

1 коментар on “Конкурс за есе в кампания срещу наркотиците в Стара Загора”

  • blqblq wrote on 24 април, 2012, 11:33

    има ли награден фонд


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн