Осем са кандидатите за председател на БСП в Стара Загора

STZAGORA.NET
Осем са кандидатите, номинирани от основните партийни организации, за председател на Общинския съвет на БСП в Стара Загора. Това са настоящият лидер Бойчо Биволарски, доскорошният му заместник Илия Златев, който преди две седмици подаде оставка, председателят на областната организация Трифон Митев, общинският съветник Борис Боричев, който доскоро оглавяваше Младежкото обединение, Георги Георгиев, ексобщински съветник, секретарят на ОбС Иван Митров. Сред претендентите има и две дами – Валя Бонева, началник-отдел “Закрила на детето”, и Мариана Пенчева, директор на СОУ “Максим Горки”. Всички те са дали съгласие кандидатурите им да се обсъждат на предстоящото заседание на 46-ата конференция в неделя, 22 април.

На заседание на Общинския съвет на БСП в сряда вечер ще бъдат обсъдени организационни въпроси, свързани с провеждането на партийния форум. Членове на ОбС обаче смятат, че е възможно конференцията да се отложи заради непроведени отчетно-изборни събрания в организациите.

Таня ИВАНОВА
*

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн