Денталните мениджъри си устройват на Баните “Дентален сървайвър”

STZAGORA.NET
На 21 април в Старозагорските минерални бани, хотел „Калиста”, Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ) провежда ежегодната си традиционна среща, наречена този път „Дентален сървайвър”.

„Как да оцелеем по време на криза” – това е въпросът, който си задаваме всички – и лечители, и пациенти.

На срещата своите отговори ще дадат д-р Едмонд Бинхас, Франция, президент на Edmond Binhas Groupe и д-р Жози Бакиш, Израел, България, лекар по дентална медицина, собственик и управител на верига от 4 клиники в Израел.

„Има ли връзка между добре управлявания зъболекарски кабинет/клиника в условия на криза и съвременното дентално лечение на пациентите?”. Този въпрос е в основата на предстоящото четвърто издание на националния конкурс „Мениджър на дентална практика”.

За лекторите и темите:

Д-р ЕДМОНД БИНХАС е президент на Еdmond Binhas Groupе, водеща европейска компания и лидер във Франция в областта на консултирането и обучението по дентален мениджмънт. Тя предлага новаторски решения в областта на мениджмънта и комуникацията на денталната практика. Целта й е да бъде партньор на денталния лекар-предприемач през цялата му кариера. Резултатите от програмите й са намаляване на стреса, повишаване на рентабилността и качеството на работата.

Еdmond Binhas Groupе e член на Levin Group.

Темата на д-р Бинхас е „Как да оцелеем по време на криза? Каквото и да е предизвикателството, ние ви предлагаме решения!”

Д-р ЖОЗИ МАРСЕЛ БАКИШ, лекар по дентална медицина, собственик и управител на верига от 4 клиники в Израел. В края на 2009 г. създава и пета клиника, този път в България – Royal Dent – Пловдив. Управлява екип от 29 дентални лекари и още 35 души административен и обслужващ персонал, включително 2 дентални мениджъри.

Темата на д-р Бакиш е “Умението да бъдем лидери – успешният колектив. 10 стратегии как да задържим най-добрите”.

За повече информация:
Тел. 0887 62 53 47, д-р Диана Бушкалова;
Тел. 0889 52 00 72, д-р Венета Павлова, председател на АДМБ
*

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн