Първолаци посетиха I-во РПУ – Стара Загора, в Ден на отворените врати

STZAGORA.NET

Ден на отворените врати за учениците от първи и втори клас на IX ОУ “Веселин Ханчев” – Стара Загора е проведен в Първо районно управление “Полиция” – Стара Загора. Подрастващите, под ръководството на учителите си : г-жа Златана Стойчева и г-жа Манова се запознаха нагледно с реда за отработване на телефонен сигнал, получен на тел.112, като им бе припомнени кога и как се ползва телефонът за спешни повиквания.

С огромен интерес малчуганите посетиха Детската педагогическа стая в Райoнното управление, като им се разясниха случаите, в които могат да потърсят помощта на полицията, както и кога инспекторите от Детска педагогическа стая се заемат с определен случай.

Особени емоции завладяха учениците при посещение на помещенията за временно задържане на извършители на противообществени прояви и престъпления, като желанието на по-голяма част от тях в края на извънкласното превантивно занимание бе като пораснат да станат полицейски служители.
*vvv

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн