С 32% увеличиха таксите в 2 факултета на Тракийския университет

STZAGORA.NET

“Като цяло Тракийският университет няма увеличение на годишните такси на студентите. Изключенията са в два факултета и една специалност поради прекалено ниския коефициент на издръжка от държавата”, каза за медията ни проф. Иван Въшин, зам.-ректор по учебните дейности.

За новата учебна 2012/2013 г. за Педагогическия факултет досегашната такса в размер на 346 лв. се увеличава на 460 лв. Същите са цифрите и за икономическите специалности на Стопанския факултет.

В специалност “Социални дейности” на Медицинския факултет досегашната такса 460 лв. се увеличава на 520 лв.

Останалите такси се запазват – по 700 лв. в Аграрния и Ветеринарномедицинския факултет, 950 лв. за Медицинския факултет, 440 лв. за Техническия факултет в Ямбол, 800 лв. за Медицинския колеж в Стара Загора и филиала в Хасково.

Росица АЛЕКСАНДРОВА
*

spodelime

1 коментар on “С 32% увеличиха таксите в 2 факултета на Тракийския университет”

  • Георги wrote on 29 март, 2012, 0:52

    То има 3 факултета на кръст, в 2 от тях дигат почти двойно таксите, какво значи като цяло няма увеличение, който е писал това е ***, противоречи си, *** само в тоя ракииски, не са наядоха, а зимата даже едно отопление няма, за какво тогава тия високи такси??????


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн