Баскетболният “Берое” приключи “А” група по шампионски

www.beroebasket.com/STZAGORA.NET

В последният кръг от мъжката “А” група, баскетболният “Берое” размаза “Дунав 2007″ с красноречивото 122:52 и завърши първенството без загубен мач. Както се очакваше, зелено-белите играха без напрежение и зарадваха многобройните си почитатели в залата с атрактивни изпълнения и импровизации. Така след като 2 години подред старозагорци завършваха на второ място, сега успяха да спечелят първото, при това по най-убедителен начин. След срещата те получиха златните медали от кмета на Стара Загора Живко Тодоров под бурните овации на публиката.

Георги Младенов обобщи представянето на своите състезатели и бъдещето пред отбора така: “Трябва да бъдем честни и да си признаем, че през годината имаше известни колебания в играта ни. От друга страна обаче се трудихме много и постигнахме първата цел, която си поставихме, а победителите не ги съдят. Искам специално да благодаря на момчетата от отбора за усилията, които положиха през годината. Аз съм сигурен, че потенциалът на голяма част от тях е доста по-висок и се надявам още догодина да го покажат в НБЛ. Искам да благодаря на всички хора от ръководството на клуба, които вече няколко година подпомагат отбора. Специално искам да благодаря на кмета на Стра Загора г-н Живко Тодоров за това, че Община Стара Загора е застанала твърдо зад гърба на баскетбола и много се надявам да продължим работа от есента с този отбор в НБЛ. Междувремено след 2 седмици е Купата на Българската федерация по баскетбол. Ще направим всичко възможно да спечелим и нея тук в Стара Загора. Смятам, че по този начин ще зарадваме и ще се отблагодарим на всички привърженици на “Берое”, които ни подкрепят безрезервно в залата!”
*

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн