Изгоря сграда от психоболницата в Раднево и къща в Казанлък

STZAGORA.NET
На 13.03.т.г. около 05.30 ч. в Районно управление «Полиция» – Раднево е получено съобщение за възникнал пожар на територията на Държавна психиатрична болница «Д-р Георги Кисьов» – Раднево. Изгоряла е сградата на бившата сладкарница в болницата, представляваща едноетажна метална постройка, заедно с намиращите се в постройката вещи (точният им вид и стойност предстои да бъде изяснен). Причините за инцидента, както и точната стойност на нанесените щети са в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Раднево.

На 12.03.т.г. около 22.25 ч. в Районно управление «Полиция» – Казанлък е получено съобщение за горяща къща, разположена на казанлъшката улица «Овощник» № 20, откъдето огънят се прехвърлил върху съседна къща. Причините за инцидента, както и точната стойност на нанесените щети са в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Казанлък.
*

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн